perjantai 3. heinäkuuta 2009

POWER PARK 28.08 klo 14:00 - 15:00

Tänne jutut reissuun liittyen

8 kommenttia:

Rami A Hurme kirjoitti...

Aikatauluista ei vielä olla lyöty mitään lukkoon mutta uskoisin että ysin aikoihin lähdetään ajeleen.

Mutta sen sijaan kuljetuksesta sen verran että vuokrattiin pikkubussi kun mun kaverin pikkubussissa on vaihdelaatikko vikaa niin sillä ei uskalla lähteä.

Laskeskeltiin että kustannukset (tunnin grand prix+autonvuokra+kilometrit+polttoaineet) tulee oleen n. 100 euroa/per nuppi ja siihen päälle sitten juomat ja safkat joihin ei nyt hirveästi mene.

Juspe kirjoitti...

Nyt vipattaa kaasujalka jo!

Onkos siittä kyydistä tarkempaa suunnitelmaa jo? Kierääkö auto jonkun reitin vai lähdetäänkö keskitetysti jostain?

Jos olette katselleet youtubesta mika salo circuit pätkiä, niin siellä on joillakin omia kypäriä joihin on kiinnitetty kamera teipillä. Onko kellään omaa kypärää ja kameraa??? =) Kameran saa kiinnittää autoonkin jos ei kellään kypärää satu olemaan.
Olis aika hieno kattella jälkikäteenkin kisoja vaikkapa kallella? Vaikkakin vaan yhden hepun näkemänä, mut kumminkin!

Juspe kirjoitti...

Niin kaikillahan tietty kamera on mut onks jollain oikein VIDEOkameraa?

Ketsa kirjoitti...

Rami on varmaan pääorknisaattori joka ilmoittelee aikatauluista. Minulla ei ole videokameraa, ja muistikaan ei parhaasta päästä.

Rami kirjoitti...

no pistetäänpäs hieman pohdintaa perjantain ohjelmasta. Ratahan on varattu kello 14.00 alkaen ja kyllä siellä varmaan jo yhden aikaan pitäisi olla. Karttaohjelman mukaan sinne ajaa neljä tuntia.

Mutta varmaan menomatkalla pitäisi pysähtyä tauoille, ehkä jopa syödä jotain, meinaan aamusta kun lähdetään ja jos vasta illalla Kallella syödään niin voi olla porukka hieman nälissään ja päissään jos tyhjään mahaan paluumatka juodaan.

Bussin saa kahdeksalta aamulla joten monelta lähdetään, 8.30 niin siinä olisi aikaa reilun puolen tunnin taukoon ja oltaisiin perillä yhden maissa.

Ja kuinka tehdään tuon bussin noudon kanssa, munhan se on haettava mutta tarviin kyydin. Ajattelin että jos Kalle tulisi hakeen mut ja haettaisiin auto ja jätettäisiin Kallen auton sinne parkkiin niin takaisin ajaja voisi bussin palautettuaan ajaa Kallen autolla Kallelle illanviettoon.

Ja mistä kukin noudetaan bussilla? Etenkin Kataisen veljeksien noutopaikka…

Ja sitten ruokailu illalla Kallella. Grillailua vai mitä? Ehdotuksia?

Pistän tän saman viestin Janille työsähköpostiin niin saa puhua Viroselle töissä nää hommat. Ja laitan myös kaljakoppacupin sivuille ja Sutelle soittelen. Ketsa voisi soitella Antille joka varmaan tiedottaa Makelle…

Nää on vaan mun pohdintoja joten jos on parempia ideoita niin mielipide esille…

Nypä kirjoitti...

Moro.



kannattaa varmaan lähtee liikenteeseen heti klo:8.00 jos auton silloin saa koska matka on pitkä ja mitä tahansa voi sattua.Joudut varmaan jotain papereitakin täyttelemään ennen kuin saa auton ja porukan hakemisessakin menee aikaa....Kuka hakee grilliherkut + muut sörsselit? kaippa sitä jotain lihoja + makkaroita vois grillata ok?

mä tuun kenraalintieltä kyytiin Vironen sano että voi kävellä linja-auto asemalle mutta eiköhän hänet voi nuotaa myös kotoakin.

Juspe kirjoitti...

Reissun ruokahuolto oli loistavaa!
Mutta ne täytyisi maksaakin =)

Kallen tilinumero on: 800020-14463235
Ja kulujahan kertyi 6€/naama

Juspe kirjoitti...

Rami v.
ketsa
juspe

toistaseks maksaneet.